N

Naar Mini Mundi met de Mini Mundi nappas

Met de NapPas van nappas.nl kan je kortingen krijgen voor meer dan 250 verschillende locaties. Dit kunnen dierentuinen, attractieparken of musea zijn. Met de Mini Mundi nappas kan je ook korting krijgen op familiepark Mini Mundi.

Wat is Mini Mundi?

Mini Mundi is een familiepretpark waar je heen kan gaan met het gehele gezin. Mini Mundi bestaat uit drie delen.

Mini Mundi heeft namelijk het eiland Walcheren in het klein nagebouwd. Het zogenoemde klein Walcheren heeft veel monumentale gebouwen in het klein nagebouwd. Zo ook het stadhuis en de Lange Jan. In klein Walcheren is het eiland nagebouwd op een schaal van 1 op 20.

Mini Mundi heeft ook een attractiepark met veel verschillende attracties. Zo kan je er  een ritjes maken in de achtbaan en het treintje, maar ook rondjes draaien in de authentieke carrousel en in de 10 meter hoge ballontoren! Leuk voor het gehele gezin.

Als laatste is Mini Mundi ook leuk wanneer het weer wat minder is. Mini Mundi heeft namelijk ook nog een overdekt indoor speelparadijs. Hier kunnen de kleine en grote kinderen lekker klimmen en klauteren op de verschillende klimtoestellen!

In dit speelparadijs kan je bijvoorbeeld de botsauto’s vinden, de uitdagende klimtoren en de klimvulkaan.

Voor de kleintjes zit je hier ook goed, want ze hebben ook een speciale peuterhoek. Hier kunnen de peuters lekker klimmen en klauteren op een zachte ondergrond, bouwen met supergrote bouwblokken en kunnen ze springen op het springkussen. Ook kunnen ze op autootjes en fietsjes zitten en zich vermaken in het speelkeukentje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.