D

De veelzijdigheid van papieren tasjes

Wat voor bedrijf je ook hebt, papieren tasjes komen altijd goed van pas. In een restaurant kun je ze gebruiken om doggybags mee te geven aan klanten, of om eten in te verzenden als je aan bezorgen doet. Als je in een kledingwinkel of ander soort winkel werkt, zijn tasjes van papier een milieubewuste optie om de producten aan de klanten mee te geven. Papier is een stuk beter voor het milieu dan het gebruiken van plastic tasjes. Vaak mag je ze daarom ook gratis meegeven aan klanten.

 

Neutrale verpakking

 

Het voordeel van papieren tasjes, is dat het altijd neutrale verpakkingen zijn. Je kunt ze dus geheel eigen maken, zodat ze passen bij jouw bedrijf of evenement. Denk bijvoorbeeld aan stickers die je erop kunt plakken, of dingen die je er zelf op kunt schrijven, zoals de naam van een klant of bijvoorbeeld een bestelnummer.

 

Inkopen in een grote batch

 

Je kunt deze tasjes in grote hoeveelheden in één keer aanschaffen. Als bedrijf zijnde heb je er toch meestal veel nodig en als je ze in een grote batch aanschaft, krijg je volumekorting. Hoe meer je er koopt, hoe lager de prijs per tasje wordt. Bovendien krijg je ze opgevouwen binnen, waardoor je er erg veel op een kleine plek op kunt slaan. De tasjes zijn dus zowel kosten- als ruimtebesparend.