M

Meest prestigieuze DJ van Nederland in 2020

Wie is de meest prestigieuze DJ van Nederland? Wij hebben van honderden DJ’s een lijstje mogen ontvangen. Maar wie staat er dan op de top, er kan er maar eentje zijn, en de meest prestigieuze DJ van Nederland is… Benny Rodrigues

 

Benny Rodrigues was jarenlang de ijverigste DJ van Nederland en nu is hij een van de grootste kluizenaars in de muziekindustrie. Voor Maart 2020 speelde hij rustig op zes verschillende feesten per weekend en na Maar 2020 speelde hij niet meer dan zes keer.

 

‘Mensen zeggen wel eens: je mag trots zijn op wat je hebt bereikt. Je hebt deze stap gedaan. Maar ik vind dit geen prestatie. Ik hoef hier niet hard voor te werken, het is gewoon mijn werk en ik hou van mijn werk. Daarom behandel ik altijd mijn eigen optredens. Ik mag de administratie al helemaal niet, maar ik heb in ieder geval iets om trots op te zijn. Zie je, ik heb alles zelf geregeld.

 

Ongeveer een kwart van de honderden mensen die de lijst instuurden, gebruikte Benny Rodriguez als inspiratiebron, van Dimitri tot Sandrien en Parrish Smith. Dit zegt veel over de duizendpoot in Rotterdam. Hij bestaat al heel lang, hij is veelzijdig en hij is een niet te stoppen tour op het Nederlandse podium. Zijn collega’s zijn jaloers op zijn passie voor het werk, zijn enthousiasme en ondoorgrondelijke kennis, waarmee hij elke mogelijke omgeving kan manipuleren. Luuk van Dijk: “Ik denk dat ik hem 60 optredens heb zien spelen. Deze persoon heeft me nooit in de steek gelaten. Als hij in Thuishaven was, zou ik langskomen en alleen achter hem staan, luisterend naar hoe, wat en waarom. Parrish Smith: “Een van de eerste dj’s die in mij geloofde en me inspireerde om tijd op mijn eigen pad te besteden. “Luuk van Dijk: “Ik ga op een dag met hem B2B staan, ik ben er klaar voor. “

Leave a Reply

Your email address will not be published.